20 de juliol 2021

Organització Escolar II

En aquesta publicació seguim parlant sobre la necessitat que tenim els mestres i professors d'organitzar el curs escolar fent ús de diferents recursos, com per exemple: agendes, programacions, calendaris, etc. En aquesta segona publicació trobareu materials per tenir un seguiment de les vostres intervencions a l'aula.

 ⭐Programació Setmanal

La programació setmanal serveix als mestres per tenir un registre de les activitats, materials, festes o sortides anotades per a cada dia de la setmana. També es poden anotar les diverses entrevistes i reunions que es desenvoluparan al llarg del curs: claustres, coordinacions, cicles, nivells, tutories, etc. 

A continuació, podeu descarregar el material "Programació Setmanal" en català i "Programación Semanal" en castellà. 
Aquests recursos estan formats per 12 plantilles de cada mes, on apareixen els següents apartats: 5 columnes per cada dies de la setmana, calendari del mes, reunions, observacions i una frase de la Doctora Maria Montessori. 
A més, podreu observar que cada mes li correspon un color en concret segons les estaciones de l'any.


⭐Calendari 2021 -2022

El calendari l'utilitzen els mestres per anotar dates importants que volen ressaltar, com per exemple: sortides, activitats programades, colònies, dies de festa al centre escolar, entrega de notes, reunions d'avaluació o claustres. 


Per aquest motiu, teniu a disposició una sèrie de plantilles dels 12 mesos de l'any amb el fons de perles Montessori o fons blanc, per anotar totes aquelles dates que cal destacar durant el curs escolar 2021 -2022.


Moltes gràcies per haver llegit la publicació, espero els vostres comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada