23 de juliol 2020

Sant Jordi d'estiu

La llegenda de Sant Jordi es celebra cada 23 d'abril, però aquest any especial ho podem celebrar a l'estiu!

La llegenda de Sant Jordi - Figures Safari Ltd

Per aquest motiu, dedicarem aquesta publicació a proposar activitats relacionades amb els personatges d'aquesta llegenda.

Els personatges de la llegenda

La primera activitat que proposem tot seguit es el descobriment dels personatges de la llegenda de Sant Jordi utilitzant les figures Safari Ltd i les Targetes d'imatges: Sant Jordi.

    

Personatges de la llegenda: Figures Safari Ltd


Quan els infants ja coneixen els principals personatges de la llegenda, es pot aprofundir en la relació d'imatge (figures Safari Ltd) i nom utilitzant les Targetes de Nomenclatura i les Targetes d'elecció que teniu disponibles a continuació:


Per seguir descobrint els personatges us recomano les següent lectures de la llegenda de Sant Jordi amb imatges o targetes amb el nom de cada personatge.

Lectura a completar amb les targetes

Control de l'error

Lectura amb imatges

Lectura llegenda - Sant Jordi

Llibres destacats

Per celebrar el dia del llibre a l'estiu, aquí teniu un recull de llibres que parlen de la llegenda de Sant Jordi i de Santa Jordina. Us desitjo una bona lectura!

Per acabar, teniu disponible una llista de quaderns Montessori de l'editorial Larousse, a descobrir durant les vacances, ideals per regalar als infants.

Gran quadern de lletres i xifres

Moltes gràcies per haver llegit la publicació, espero els vostres comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada