05 de juny 2020

Música : Agrupacions Instrumentals

Les agrupacions musicals d'instruments són molt diverses. Aquestes depenen del número dels instruments, el tipus d'instruments que hi participen, etc. 

A continuació teniu una sèrie de recursos per presentar i treballar el vocabulari dirigit a les agrupacions instrumentals.

♫Targetes d'imatges

Les targetes d'imatges tenen com a objectiu principal presentar el nou vocabulari a l'infant segons la lliçó en 3 temps, en aquest cas es tracta de les agrupacions instrumentals.


El document a descarregar inclou les següents possibilitats d’impressió: 

1. Targetes amb imatges reals de les agrupacions instrumentals

2. Els noms de cada agrupació a la qual pertanyen

3. Possibilitat d’imprimir a doble cara (imatge i text). Aleshores, aquest tipus de targetes s’utilitzen com a Control del error. 

♫ Nomenclatura

Les targetes de Nomenclatura ajuden a l'infant adquirir el nou vocabulari de manera visual i escrita. El document que teniu per descarregar inclou 3 tipus de targetes de Nomenclatura: 

1. Targetes amb imatges reals d’agrupacions instrumentals. 

2. Targetes amb el nom de cada agrupació instrumental 

3. Targetes amb la imatge i el nom de cada veu o agrupació juntes, aquest tipus de targetes s’utilitzen com a Control de l’error.

♫ Targetes d'elecció

Les targetes d'elecció faciliten l'aprenentatge, ja que l'infant ha d'escollir el nom correcte de cada agrupació instrumental col·locant una pinça de fusta a sobre de la resposta que ell considera correcta. 


Per potenciar l'autocorrecció, només cal incorporar un gomet darrera del nom correcte. D'aquesta manera es produeix el Control de l'error.

El document pdf que us proposo a continuació inclou el següent material: 

       Targetes amb imatges reals d'agrupacions + 3 possibles noms 

                       Targetes d'elecció "agrupacions"

♫ Agrupacions instrumentals de gran i petit format

Per últim, us convido a mirar aquest dos vídeos que expliquen les agrupacions instrumentals clàssiques de gran i petit format molt interessant.


Moltes gràcies per haver llegit la publicació, espero els vostres comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada