28 de maig 2020

Art : Targetes d'imatges - Pintures i quadres

Un dels objectius de la societat és educar a cada infant i permetre l'accés a la cultura, que és el que construeix la societat. Per aquest motiu, aquesta publicació va dirigida al món de l'art, concretament les pintures més famoses de la història.

⭐Les arts dins del món Montessori: Les pintures 

En aquesta publicació tindreu accés a activitats per desenvolupar un primer apropament a la cultura artística dels infants. L’objectiu d’aquesta activitat és enriquir el vocabulari de l’infant. En aquest cas, el centre d’interès està relacionat amb els pintures més famoses.A continuació, trobareu el document per descarregar: 

⭐El procediment a seguir 

Aquest document inclou les següents possibilitats d’impressió: 

1. Targetes amb imatges dels pintures més importants: aquest material es pot utilitzar per presentar a l’infant el nou vocabulari segons la lliçó en 3 temps.
 
2. Targetes amb el nom de cada pintor: per infants que són capaços de desxifrar els símbols gràfics i comencen a llegir. Cal imprimir-les per separat de les seves imatges, per tal de relacionar el nom amb la imatge corresponent. 
 
3. Possibilitat d’imprimir a doble cara: imprimir per les 2 cares d’un foli (imatge i text). Aleshores, aquest tipus de targetes s’utilitzen com a Control de l’error. 
 

⭐Llibres relacionats

Per treballar l'història de l'art, concretament les pintures i els pintors us recomano una sèrie de llibres molt interessant que ajudaran a entendre millor cada corrent artístic.

Història de l'art en 21 gats

Moltes gràcies per haver llegit la publicació, espero els vostres comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada