28 de maig 2020

Art : Targetes d'imatges - Pintures i quadres

Un dels objectius de la societat és educar a cada infant i permetre l'accés a la cultura, que és el que construeix la societat. Per aquest motiu, aquesta publicació va dirigida al món de l'art, concretament les pintures més famoses de la història.

⭐Les arts dins del món Montessori: Les pintures 

En aquesta publicació tindreu accés a activitats per desenvolupar un primer apropament a la cultura artística dels infants. L’objectiu d’aquesta activitat és enriquir el vocabulari de l’infant. En aquest cas, el centre d’interès està relacionat amb els pintures més famoses.



A continuació, trobareu el document per descarregar: 

⭐El procediment a seguir 

Aquest document inclou les següents possibilitats d’impressió: 

1. Targetes amb imatges dels pintures més importants: aquest material es pot utilitzar per presentar a l’infant el nou vocabulari segons la lliçó en 3 temps.
 
2. Targetes amb el nom de cada pintor: per infants que són capaços de desxifrar els símbols gràfics i comencen a llegir. Cal imprimir-les per separat de les seves imatges, per tal de relacionar el nom amb la imatge corresponent. 
 
3. Possibilitat d’imprimir a doble cara: imprimir per les 2 cares d’un foli (imatge i text). Aleshores, aquest tipus de targetes s’utilitzen com a Control de l’error. 
 

⭐Llibres relacionats

Per treballar l'història de l'art, concretament les pintures i els pintors us recomano una sèrie de llibres molt interessant que ajudaran a entendre millor cada corrent artístic.

Història de l'art en 21 gats

Moltes gràcies per haver llegit la publicació, espero els vostres comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada