28 de maig 2020

Art : Targetes d'imatges - Pintors famosos

Els infants també s'expressen a través de dibuixos i pintures. El coneixement dels pintors i pintores més rellevants de la història és molt important per potenciar la creativitat de l'infant.

⭐Els pintors com a fon de creativitat

Cada època artística ha potenciat un tipus de tècnica amb la que cada pintor/a ha expressat la seva manera d'entendre el món. 
Per tot això, és important el coneixement de l'evolució de la pintura al llarg de la història.

L’objectiu d’aquesta publicació és enriquir el vocabulari de l’infant i fer un primer apropament al coneixement dels pintors i pintores més importants.

    

A continuació, trobareu el document amb les "Targetes d'imatges dels pintors" més importants de la història :

⭐Creació de les targetes d'imatges 

Aquest document inclou les següents possibilitats d’impressió: 

1. Targetes amb imatges dels pintors més importants: aquest material es pot utilitzar per presentar a l’infant el nou vocabulari segons la lliçó en 3 temps.
 
2. Targetes amb el nom de cada pintor: per infants que són capaços de desxifrar els símbols gràfics i comencen a llegir. Cal imprimir-les per separat de les seves imatges, per tal de relacionar el nom amb la imatge corresponent.
 
3. Possibilitat d’imprimir a doble cara: imprimir per les 2 cares d’un foli (imatge i text). Aleshores, aquest tipus de targetes s’utilitzen com a Control de l’error. 
 

⭐Llibres a destacar

Per treballar l'història de l'art, concretament les pintures i els pintors us recomano una sèrie de llibres molt interessant que ajudaran a entendre millor cada corrent artístic.
Historia del Arte para niños

Història de l'art en 21 gats

Moltes gràcies per haver llegit la publicació, espero els vostres comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada