28 d’octubre 2021

La nit dels morts - Halloween

 

🎃 Perles Montessori

Aquesta cap de setmana es celebra la nit dels morts, més conegut com Halloween. Durant la nit del 31 de desembre, els infants i adults es disfressen de vampirs, fantasmes, bruixes, momies, esquelets, etc.
Nosaltres també volem fer-vos un regal terrorífic seguint aquesta temàtica tan divertida. 

A continuació teniu una activitat que treballa el comptatge amb l'ajuda de les perles Montessori. Aquestes perles són creació de la doctora Montessori i serveixen per introduir conceptes matemàtics d'una forma més manipulativa, atractiva i dinàmica. 

Les Targetes que teniu a continuació estan decorades amb perles Montessori. Els infants han de comptar quantes perles hi ha a cada targeta. Aquestes targetes d'elecció numèriques inclouen el següent material: 
                         Targetes amb fantasmes o aranyes + 3 possibles números

Per dur a terme aquesta activitat, cal col·locar un gomet darrera del número correcte de cada imatge, per fer el Control de l’error. A continuació, l’infant ha de col·locar una pinça de fusta a sobre del número que considera correcta. Per últim l’infant ha de girar la “Targeta l’elecció” i podrà observar si la seva resposta és la correcta, gràcies al gomet enganxat.


🎃 Sumes monstruoses 

Per seguir amb la temàtica de la nit dels morts, aquí teniu una activitat per seguir treballant amb les perles Montessori. Aquest cop teniu fantasmes que us ajudaran a fer sumes sencilles. 
El material que disposeu en el pdf és el següent:
  • Targetes amb el dibuix d'un fantasma (decorat amb perles Montessori) 
  • Targetes amb 3 números per escollir el correcte:
    • ús de les perles Montessori per fer-ho més manipulatiu
    • Control de l'error (autocorrecció) 

🎃 Quants monstres hi ha? 

Per acabar amb la temàtica de la nit dels morts, aquí teniu una activitat per seguir treballant amb el comptatge. Aquesta vegada teniu fantasmes, bruixes, gats negres,  carabasses i esquelets que us ajudaran a comptar fins a 20. 
El material que disposeu en el pdf és el següent:
  • Targetes amb la imatge d'un personatge terrorífic  
  • Targetes amb 3 números per escollir el correcte:
    • comptar quants monstres veus a cada targeta
    • Control de l'error (autocorrecció) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada