14 de setembre 2020

Bon inici de curs escolar !

Per desitjar-vos un bon inici del curs escolar, en aquesta publicació trobareu activitats per treballar el vocabulari relacionat amb el material escolar dins l'aula. 

Targetes d'imatges

La primera activitat que us recomano es tracta d'una sèrie de targetes d'imatges per presentar el vocabulari dels diferents materials escolars

En el document pdf que trobareu a continuació, teniu materials escolars de l'alumne, del docent i de l'aula. A més, hem incorporat materials de protecció, prevenció i neteja atenent les mesures contra la CoVid-19 que s'han incorporat recentment a les nostres escoles.


Nomenclatura

La següent activitat es tracta de les targetes de Nomenclatura que s'utilitzen un cop coneixem el nou vocabulari dels materials escolars. Les Nomenclatures es divideixen en 3 parts (targetes amb nom, imatge i nom+imatge). En el següent enllaç al pdf també teniu disponibles targetes de Nomenclatura per treballar els materials d'higiene a l'escola anti-Covid.


Targetes d'elecció

Per últim, les activitats d'enriquiment utilitzant les Targetes d'elecció per treballar totes els materials escolars, inclosos aquells que fan referència a la neteja a l'aula i al centre escolar. 

Les Targetes d'elecció es caracteritzen per l'ús d'una pinça a l'hora d'escollir la resposta correcta (entre 3 opcions). El Control de l'error es produeix gràcies a un gomet enganxat a la part posterior de la targeta, just darrera de la resposta correcta.


Bon inici de curs a tothom !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada