26 de maig 2020

Música : Targetes d'imatges - Notes Musicals

♫ La música ens envolta! La música ens acompanya!

    
♬ La música ens emociona! La música ens inspira! 

Les notes musicals són els primers símbols musicals que ens guien en el món de la música escrita. Per aquest motiu, aquesta publicació proposa un primer apropament a les notes musicals.

A continuació, teniu el document amb les "Targetes d'imatges de les Notes Musicals".

♪ Les targetes d'imatges musicals 

Aquest document inclou les següents possibilitats d’impressió: 
1. Targetes amb imatges de les notes musicals dins d’un pentagrama: aquest material es pot utilitzar per presentar a l’infant el nou vocabulari segons la lliçó en 3 temps. 
 
2. Targetes amb el nom de cada nota: per infants que són capaços de desxifrar els símbols gràfics i comencen a llegir. Cal imprimir-les per separat de les seves imatges, per tal de relacionar el nom amb la imatge corresponent. 
3. Possibilitat d’imprimir a doble cara: imprimir per les 2 cares d’un foli (imatge i text). Aleshores, aquest tipus de targetes s’utilitzen com a Control de l’error.

♪ Jocs i materials musicals Montessori

Abans d'acabar, us facilito una sèrie de recursos i materials per complementar l'estudi de les figures musicals que podreu trobar a la botiga online Montessori para todos. En aquesta pàgina també teniu accés a materials creats per Nienhuis Montessori, materials certificats per l'Associació Montessori Internacional (AMI).  

   

♪ Llibre "Pentagrama"

Per acabar, us proposo aquest llibre per introduir-se en l'aprenentatge del llenguatge musical. 

Gràcies a aquest llibre publicat per la meva mestra de música Carmen Amat, he après a desxifrar els símbols musicals començant per les notes dins del pentagrama. 

Clica a sobre de la imatge per accedir al llibre Pentagrama de l'editorial Boileau (Amazon):

Moltes gràcies per haver llegit la publicació, espero els vostres comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada