26 de maig 2020

Llenguatge : Lletres Rugoses i dígrafs

En aquesta publicació podreu trobar les plantilles per fabricar les Lletres Rugoses i els dígrafs (ny, tx, ig, tg, tj, ss, rr, ix, ll, qu, gu, l·l). Teniu disponible un document per descarregar, que inclou les lletres de l’abecedari i els dígrafs.


⭐L'importància de l'aprenentatge amb Lletres Rugoses 

L’activitat amb les Lletres Rugoses és la base per dur a terme la introducció de l’infant al món de l’escriptura i la lectura. 

L’objectiu d’aquesta activitat és que l’infant sigui capaç de relacionar el símbol gràfic amb el so corresponent. A més, aquest material proporciona informació a l’infant sobre els moviments de l’escriptura fent ús del tacte per treballar la trajectòria del gest. 

⭐Procediment a seguir 

Cal imprimir en paper blanc. Tot seguit col·locar les plantilles de cada lletra en paper de vidre per dibuixar la lletra. Per acabar, retallar les lletres de paper de vidre i enganxar-les en cartolines: 

· Roses per les vocals 
· Blaves per les consonants 
· Verdes pels dígrafs 

Les mides de cada cartolina venen determinades per les lletres. 
· 15 cm x 15 cm : a, c, e, i, m, n, o, r, s, u, v, w, x, d, t, tx, ix, rr, ss 
· 15 cm x 20 cm : b, g, h, j, k, l, p, q, y, z, ny, ig, tj, tg, ll, l·l 
· 15 cm x 25 cm : f 

En aquest pdf trobareu les Lletres Rugoses i dígrafs:

⭐Lletres Rugoses 

A continuació, teniu disponibles una sèrie de Lletres Rugoses Montessori que trobareu a la botiga online Montessori para todos. Els materials que teniu tot seguit són lletres en majúscula, lligada i impremta; també teniu dígrafs


Moltes gràcies per haver llegit aquesta publicació, espero els vostres comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada