28 de maig 2020

Llenguatge : Dígrafs - Targetes verdes Grans

L’objectiu d’aquesta publicació és treballar les paraules que contenen dígrafs, preparant a l’infant per l’escriptura i la lectura de paraules senzilles.

⭐Creació del material 

Imprimir els dígrafs en cartolina blanca. Tot seguit, retallar-los i col·locar-los en una caixa o capsa.


El material es troba agrupat en 3 pdfs (cada pdf correspon a una tipologia de lletra diferent) amb les 12 targetes de cada dígrafs pintades en color verd. Aquests 3 documents els podeu descarregar en aquest enllaç:

⭐Activitats relacionades

Les targetes dels dígrafs són utilitzades pels infants més petits que comencen a descobrir les paraules. Els infants han d'haver treballat amb l'activitat de les "Lletres Rugoses" i l'"Abecedari Mòbil" per ser capaços de relacionar el símbol gràfic amb el seu so corresponent.

Gràcies a l’activitat de les Lletres Rugoses, els infants reconeixen els sons de cada lletra i estableixen la base per la introducció a l’escriptura fent ús del tacte per dibuixar la trajectòria de cada lletra. 

⭐Lletres Rugoses 

A continuació, teniu disponibles una sèrie de Lletres Rugoses dels dígrafs Montessori que trobareu a la botiga online Montessori para todos. Els materials que teniu tot seguit són lletres en lligada i impremta. 


Moltes gràcies per haver llegit la publicació, espero els vostres comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada